tiistai 21. kesäkuuta 2011

Caprin kanssa oloa ja eloa


Sunnuntaina haettiin neiti Caritalta kotiin. Rauhallinen pentu, näytti siinä vaiheessa sellaiselta...
Käytiin ensin tutustumassa veljen lapsiin, sekä mäyräkoiraan. Capri oli hieman pää pyörällä, ja panta kaulassa oli se kaikkein vaikein asia koko hommassa. Siitä sitten mentiin "mummolaan" Hecua katsomaan. Hecu oli super onnellinen kun menin, ja katsoi sitten että mitä ihmettä olen tuonut mukanani. Kokeili varmaan muutamaan otteeseen sulkea silmänsä, josko se vaikka katoaisi sillä tavalla. Mutta eihän se kadonnut... no sisällä Hecu mietti mitkä lelut piilottaa, ja mitkä suoraan nielaisee ettei pentu vaan saa niitä. Capri ei ollut asiasta moksiskaan, vaan leikki jonkin aikaa ja painui sitten nukkumaan.
Illalla mentiin omaan kotiin. Siellä oli tutkiminen ja miettiminen hetken aikaa pop. Asunto oli nopeasti tutkittu, ja sitten pystyikin leikkiä.
Ensimmäinen yö oli melkoisen uneton. Laitoin Caprin portin taakse, ja neiti päätti avata salaiset äänihuulensa. Niitä se sitten käyttikin melkein 45minuuttia ennen kuin antoi periksi. Nukuttiin 03.15 saakka, ja sitten olikin hätä. Siitä herätykset olivatkin 1.5 tunnin välein... Aamulla oli ilo irti ja riehumista oli nähtävissä.
Seuraava yö meni melko samanlaisissa tunnelmissa. Ainut positiivinen piirre oli se että Capri herätti mut ensimmäisen kerran vasta 03.30.
Eilen matkattiin bussilla monta kertaa. Capria se ei paljoa stressannut. Nukkui sylissä, ja käveli kaupungilla häntä pystyssä.
Viime yö olikin jo sitten niin hyvä että mietin josko tämä tästä... Nukkumaan mennessä meteliä kuului pari minuuttia. Ensimmäinen herätys oli 05.00, silloin piti päästä taas isommalle hädälle ulos. Sitten nukuttiinkin seitsemään saakka, ja oli ruoka-aika.
Tänään ohjelmassa taas Hecun ja mäyräkoira Olgan kanssa riehumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti