tiistai 26. heinäkuuta 2011

Meilläkin on jo iso poika...

Täytyy sanoa että kyllä on aika mennyt nopeasti! Kovasti on kasvettu fyysisesti ja henkisesti. Ei olla enää aivan niin pentu kuin vähän aikaa sitten. Tosin kynsienleikkuu on edelleen yhtä taistelua...

Rauhallisesti Romeo käyttäytyy kaikissa tapahtumissa, missä on ollut mukana. Pari kertaa karting-kisoissa --> nukkui tyytyväisenä melkein koko ajan. Nyt oltiin viikonloppuna palokunnan juhlissa. Nukkui marssin aikana, eikä muutenkaan mitään ylimääräistä häsläilyä. Taputuksiin heräsi ja oli heti valppaana: mitä nyt tapahtuu ja missä :D

Toiset koirat kiinnostaa kovasti ja menee rohkeasti tutustumaan. Ja ihmiset on muuten vain niin ihania :-) Ja autossa on hienosti takaosassa, ei ole inissyt oikeastaan koskaan.

Yöllä ei periaatteessa tarvitse käyttää ulkona (Romeo ei ole kyllä ikinä herättänytkään siihen), mutta käytän jos itse satun heräämään / lapset herättää yöllä. Joten aamulla ei ole tarvitse ensimmäiseksi siivoilla.

Yöt nukkuu suurimmaksi osaksi meidän makkarin lattialla tai eteisessä. Jokin aika sitten vielä ahtautui sängyn alle --> nyt ei enää mahdu :D

Lapsetkin ovat todenneet sen, että Romeon kanssa on kiva leikkiä! Eilenkin huomasin Pikku Kakkosen aikana, että lapset olivat hävinneet ulos leikkimään mieluummin koiran kanssa :-)

Nyt ollaan jonkinlaista rytmiäkin saatu elämään kun itse menin töihin. Aamulla ensimmäiseksi Romeo pissalle. Sitten teen itse aamutoimet ja annan ruuan koiralle + käytän sen jälkeen pienellä aamukävelyllä. Niko on jäänyt vielä kotiin ja käyttää / leikkii Romeon kanssa ennenkuin lähtee mummilaan. Ja sitten Niko tuleekin mummin kanssa iltapäivällä kotiin ja käyttävät Romeon ulkona + antavat ruokaa. Loistavasti mennyt. JOtain pikkutuhoja (toistaiseksi..), mutta ei mitään niin järisyttävää. Ja aika samalla rytmillä mennään kun Niko menee kouluunkin. Ja Niko tykkää, vielä kun tuo puremisenkin yrittäminen on jäänyt vähemmälle.

Emilian kanssa Romeolla menee oikeastaan vieläkin paremmin. Kai Romeo sitten tajuaa, että toinen on kuitenkin vielä aika pieni eikä mitenkään uhkaava.

Ja kyllä se isäntäkin on hieman "lämmennyt". On ollut jo ensimmäistä kertaa Romeon kanssa yksin pikkulenkillä. Ja totesi, että sehän kulkee yllättävän hyvin hihnassa. Ja laittoi asian heti omaksi ansiokseen :D

Peruskäskyjä opetellaan, istuminen ja maahan meno onnistuu ok. Seisomista, odottelua ja viereen tuloa harjoitellaan ;-) Ja ulkona tosiaan kulkee hihnassa yllättävän hyvin.

Ja uiminen on in!

Nyt odotellaan rokotukseen pääsyä, aika torstaina, katsotaan miten pojan siellä käy.

Täytyy todeta, että Romeosta on kasvanut jo iso koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti